Fém bejárati ajtó, Lépcsőházi bejárati ajtó

A legfontosabb a betörés elkerülésében a megfelelő lépcsőházi bejárati ajtó telepítése

Beltéri acél bejárati ajtó: Hisec

Miért kiemelten fontos a megfelelő lépcsőházi bejárati ajtó:

Sok felesleges pénzkidobásnak, bosszúságnak és időrablásnak vehetjük az elejét azzal, ha a választásunk egy prémium minőségű, megfizethető áron elérhető lépcsőházi bejárati ajtó. 

Egyre gyakoribbak a betörések és ezen a területen sajnos ugyanúgy fejlődik a technológia. Éppen ezért lényeges, hogy ne vegyük félvállról ezt a kérdést.

Ha betörtek hozzánk, akkor éppen emiatt, ha még nem, akkor pedig ezt elkerülendő válasszuk családunk és önmagunk védelme érdekében a biztonsági ajtókat.

Milyen ajtók vannak jelenleg többnyire a piacon?

A műanyag biztonsági ajtók könnyen feltörhetőek, a fa ajtók esetében már más a helyzet. Manapság a fémből készültek, valamint az egyre népszerűbb vegyes típusú ajtók szavatolják a legnagyobb biztonságot.

EU szabványok szerinti megfelelőség

Prémium minőségű lépcsőházi bejárati ajtó – HiSec

Miért érdemes ezt a fajta lépcsőházi bejárati ajtót választania?

Nem szabad kísérletezni, ha a saját és családunk védelméről van szó. A mi lépcsőházi bejárati biztonsági bejárati ajtainkat magasabb kategóriába sorolta a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ), mert az általuk előírt kívánalmaknak maradéktalanul megfelelünk, ráadásul minden szempontból. 

A technikai paraméterek között szerepel a 3 perces áttörésgátlás legalább 3 (egymástól távolabb elhelyezkedő) reteszelési pontos záródással. A biztonsági zárbetét pedig speciális mechanikai védelemmel van ellátva. Ezen kívül a zárbetét ajtólapban elhelyezett acélmerevítése is fokozottan védi az ajtó mögött lakókat. És e mellett csukott állapotban elrejtett tokból történő kiemelés elleni védelemmel ellátott zsanérokkal is fel van szerelve a lépcsőházi bejárati ajtó. Illetve elérhetőek már az ujjlenyomatos okos záraink is.

További fontos paraméterek

Központi záras kivitelű, tolórudazatos rendszerrel ellátott ajtókat is forgalmazunk, melyek 12 pontos záródást biztosít az ajtólap oldalán. Az ajtófelület alján és tetején pedig, több esetben további 3-4 záródási pont egészíti ki egy második zárnak köszönhetően.

Ezek az ajtók robosztus, nagy ellenálló képességű acélból készült zárnyelvekkel rendelkeznek, megakadályozva a pajszerrel történő feltörés lehetőségét.

Az általunk forgalmazott lépcsőházi bejárati ajtó anyagának köszönhetően nagyon masszív és puszta látványa is elrettentő lehet a rablók, betörők számára. Emellett fizikai, kémiai és mechanikai behatásokkal szemben is magas ellenálló képességgel rendelkezik.

Ráadásul nagy tűzgátlási tulajdonság jellemzi őket. Fontos szempont továbbá, hogy hő- és hangszigetelésük is van, így túlságosan sem be, sem ki nem hallatszanak a hangok.

A lépcsőházi bejárati ajtó telepítése

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy megfelelő módon telepítsük a lépcsőházi bejárati ajtóthiszen azok könnyebben feltörhetőek lehetnének, ha nem megfelelő szakember szereli fel őket.

Minden nyílászáró elhelyezésénél fontos a vízszintes és függőleges pontos beállítás, a vasalatok helyes beállításával egyetemben.

Mi a szakszerű beszereléssel minimálisra csökkentjük az esélyét, hogy betörjenek Önhöz. Komplexen mindenben segítünk, a régi ajtót is elszállítjuk kérésére, sőt első lépésben díjmentesen felmérjük a helyzetet és hasznos tanácsokkal látjuk el Önt.

A betörők számára a legelrettentőbb szempontok

Mivel csak nagy zajjal lehetséges feltörni ezeket az a lépcsőházi bejárati ajtókat, ezért nem igazán szeretik a rablók. Ráadásul sok ideig is tart és ez a két tényező szokta azt okozni, hogy eloldalognak az ajtónk láttán.
Ezen kívül fontos tisztázni azt a tévhitet, hogy oda törnek be, ahová rendszeresen szoktak. Ezt a biztosító társaságok és a rendőrségi jelentések is megcáfolták. Valójában a gyenge célpont a legvonzóbb a betörők számára.

Mindenben segítünk Önnek

Szakképzett kollégáink örömmel állnak rendelkezésére, bármilyen kérdése is van a biztonsági ajtók kapcsán, de honlapunkon is sok hasznos infót talál. Az elégedett vevők véleményét is rendszeresen közöljük oldalunkon. Válasszon minket, ha nem szeretné, hogy később csalódás érje.

Rendelje meg Ön is a maximális védelmet családja és saját maga számára és válasszon a lépcsőházi bejárati ajtók közül!

 

Aranytölgy Modern selyemfényű acél HiSec biztonsági bejárati ajtó
Ajánlatkérés indítása This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Aranytölgy Modern mintás selyemfényű acél HiSec biztonsági bejárati ajtó

159 900 Ft
Havastölgy Modern selyemfényű acél HiSec biztonsági bejárati ajtó
Ajánlatkérés indítása This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Havastölgy Modern mintás selyemfényű acél HiSec biztonsági bejárati ajtó

159 900 Ft
Antracit-Sima-feluletu-HiSec-Biztonsagi-Ajto-zarva
Ajánlatkérés indítása This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Antracit Minta nélküli Matt HiSec biztonsági acél bejárati ajtó

159 900 Ft
Modern-mintás-Antracit-HiSec-Biztonsagi-Ajto-zarva
Ajánlatkérés indítása This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Antracit Modern mintás matt acél HiSec biztonsági bejárati ajtó

159 900 Ft
Modern-mintás-Feher-HiSec-Biztonsagi-Ajto-zarva
Ajánlatkérés indítása This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Modern mintás fehér acél HiSec biztonsági bejárati ajtó

159 900 Ft