Blog, Hőszigetelt kültéri ajtó

Jó minőségű Hisec kültéri ajtók

Antracit acél HiSec Üvegbetétes - Kültéri bejárati ajtó

Kültérre kültéri ajtók valóak 

hisec-ajto-antracit-felulet-logoval

hisec-ajto-antracit-felulet-logoval

Általában elég bő választék közül választhatunk a beltéri ajtókat illetően. Ám a kültéri ajtók terén sokszor sajnos ez nem mondható el. Emiatt az is előfordul, hogy sokan beltéri ajtót kezdenek el kültéri ajtóként használni. Ez nem túl szerencsés. Érdemes biztosra menni és például az általunk forgalmazott uv álló ajtókban gondolkodni. Ezek ugyanis ellenállnak a napfénynek bizonyos értelemben.  Az ember általában nem túl gyakran cseréli le az ajtót az ingatlanján, ilyenkor érdemes biztosra menni. Többféle szempontot vehetünk alapul.

Esztétikai szempontok,

Nyilván maga a megjelenés is meghatározó egy kültéri ajtó esetén, hiszen a családi ház részét képezi. Nem mindegy, hogy mit sugall a családi ház bejárati ajtaja. Ráadásul többféle anyagból is elkészülhet, lehet rajta üvegrész, mely segítségével láthatjuk, hogy ki tartózkodik az ajtó előtt, de biztonság szempontjából nem biztos, hogy ez a legideálisabb megoldás.

Valódi biztonságot nyújtanak a HiSec fém kültéri ajtók

Az általunk forgalmazott fém kültéri ajtók valódi biztonságot adnak elégedett ügyfeleink számára. Ez szintén egy nagyon lényeges szempont. Ezáltal ugyanis biztonságban tudhatjuk önmagunkat és családunkat, ami nem mellékes dolog. Dupla záras kivitelben áruljuk a kültéri ajtókat, hogy Ön folyamatosan biztonságban érezhesse magát. Nincs annál idegesítőbb, ha betörnek otthonunkba. Ilyenkor ugyanis, ha éppen otthon tartózkodunk, akkor inzultus is érhet minket. Nem beszélve arról, hogy a család minden tagja óriási stressznek van kitéve ebben az esetben. Ellophatnak olyan tárgyakat, amik nagyon értékesek és akár nem is pótolhatóak számunkra, mert eszmei értékkel rendelkeznek.  Az sem biztos, hogy a betörők előkerülnek valaha.

Egyéb kiegészítő megoldások a kültéri ajtók beépítésekor is akár

A biztonság kedvéért telepíthetünk kiegészítő megoldásként kamerát, de használhatunk mozgásérzékelő lámpát is. A kamera előnye, hogy wifi kapcsolattal bármikor láthatjuk okostelefonunkon, hogy mi történik a ház körül vagy a házban. Ez is nagy nyugalmat adhat számunkra. Illetve lehetőség van még egy HiSec okos zár beszerésére is, mely megkönnyíti a bejutást Önnek az otthonába, ugyanis nyitható ujjlenyomattal, PIN kóddal, Chip kártyával. Ez az eszköz pedig wifi-híd segítségével távolról is azonnal vezérelhető sürgős esetekben. 

Jó minőség is fontos a kültéri bejárati ajtók esetében is

Meghatározó, hogy sokáig rendelkezésre álljon a kültéri bejárati ajtó a számunkra és megfelelően ellássa feladatát. Ezért ez is egy fontos paraméter. Az uv álló tulajdonságot fent már megemlítettük. Nincs annál bosszantóbb, ha probléma akad a bejárati ajtóval, főleg abban az esetben, ha éppen el szeretnénk menni otthonról, esetleg egy hosszabb utazás esetén. Ilyenkor nincs idő lakatost hívni, hogy segítsen nekünk. Éppen ezért körültekintően kell döntenünk az ajtó megvásárlásakor.

Hőhídmentes megoldás

Lényeges, hogy megemlítsük a szigeteléssel kapcsolatos észrevételeket. A modern házak be vannak szigetelve, így fontos, hogy maga az ajtó is lehetőleg hőhídmentes kültéri ajtó legyen. A mostani fűtésárak mellett meghatározó szempont lehet ez is, arról nem is beszélve, hogy egyéb problémák is adódhatnak a nagyobb hőhíd kialakulása miatt. Nyilván valamennyi hőhíd mindenhol van, de törekednünk kell rá, hogy minél kisebb legyen. Több együttes tényezőnek köszönhetően kialakulhat a későbbiek folyamán akár penészesedés, ha a pára lecsapódik és ritkábban van szellőztetés. Ez az egészségre is kártékony lehet, így érdemes elkerülni. Ezért érdemes szigetelt kültéri bejárati ajtóban gondolkodni. Ezzel sok bosszúságnak vehetjük az elejét.

Miért érdemes minket választania amikor kültéri fém bejárati ajtót vásárol?

Az általunk forgalmazott kültéri HiSec ajtók kiváló minőségűnek mondhatóak. 2008 óta foglalkozunk beltéri biztonsági fém HiSec ajtók forgalmazásával, így elég sok tapasztalatra tettünk szert az évek során. Magyarországon, majd idővel egész Európában megkaptuk a védjegyet, így ma már szélesebb körben is minket választanak a kedves ügyfelek.

Mindez elérhető áron

Valószínűleg azért is választottak minket az ügyfelek, mert a jó minőség szerény áron érhető el webshopunkban. Kényelmesen ki tudja választani, hogy melyik kültéri ajtóban gondolkodik éppen és azonnal le is adhatja ajánlatkérését. Ha bármilyen kérdése merült fel, keressen minket és szakképzett kollégáink szívesen állnak a rendelkezésére. Mindenben igyekszünk segíteni Önnek.

Várjuk megkeresését, hogy minél hamarabb Önt is elégedett ügyfeleink között tudhassuk.