Biztonság, Biztonsági ajtók, Hisec biztonsági ajtó

Íme a Hisec biztonsági ajtó ami igazán erős védelmező

Feher-HiSec-Biztonsagi-Ajto-zarva-akcio

Védelmet, és ez által nyugodt életet adhat a Hisec biztonsági ajtó: legyen szó az otthonáról, vagy az irodájáról. 

Hidegvágó. Ez az a szerszám, aminek a nevét hallva sokakat kirázhatja a hideg. Legalábbis azokat mindenképpen, akik tudják: ez a betörők egyik kedvenc segédeszköze. Ezzel a kezükben egy másodperc is elég lehet arra, hogy feltörjenek egy zárt, aztán könnyedén belépjenek az ajtón. De rossz hírünk van számukra! Létezik az az ajtó, amivel nem olyan könnyű elbánni. Ez a Hisec biztonsági ajtó. 

A MABISZ is értékeli

MABISZ=Magyar Biztosítók Szövetsége. Ez a szervezet a biztonsági ajtókon belül magasabb kategóriába sorolta a HiSec termékeket. Ez egy óriási elismerés. Önnek pedig biztosítékot jelent, hogy nem fut lyukra, ha emellett a termék mellett dönt. Valóban megkapja a maximális védelmet. 

Erő és tekintély van a Hisec ajtókban

A Hisec biztonsági ajtókról már ránézésre megmondhatjuk, hogy nem valami gyenge selejtről van szó. Masszív fémből készülnek, és ez az anyag védelmet nyújt a mechanikai, a fizikai és a kémiai behatások ellen. Tehát nem csak az illetéktelen behatolókat tartja távol. Tűzbiztos is. 

Ezernyi trükk

Szerencsére a biztonsági ajtó fejlesztői is vannak olyan rafináltak, mint a bűnelkövetők, akiknek számos trükkel nehezítették meg az életüket. Először is a három perces áttörésgátlással. Ez legalább három egymástól minimum 30 centiméterre lévő reteszelési pontos záródást jelent. Ez azért nagyon fontos, mert az úgynevezett rossz fiúk a könnyű célpontokat keresik. Az ajtólap több oldalon záródik, emellett egy mechanikai védelemmel ellátott biztonsági zárbetétet is tartalmaz. A zárbetét fontos tartozéka egy az ajtólapban elhelyezett acélmerevítés. Ennek a célja az, hogy meg lehessen akadályozni az ajtó a tokból való kiemelését. Ugyanezt néhány, védelemmel ellátott zsanér is gátolja. 

Tehát láthatjuk, hogy egy ilyen ajtó feltörése túlságosan összetett feladat. Amit amúgy se lehet észrevétlenül elvégezni, mert igen nagy zajjal jár. 

Bejárat: a legfontosabb védelmi vonal

Óriási szükség van a fent leírt extrákra, ha az ember biztosra szeretne menni. Ezt a rendőrségi és biztosítási jelentésekből tudhatjuk meg. Az derül ki ezekből, hogy a betörők elsősorban a bejárati ajtót veszik célba. 

Ismertséggel a védelemért

A Hisec márka nem ma lépett a piacra, hosszú ideje ott van már. Mára már odáig is eljutott, hogy az egész EU területén rendelkezik bejegyzett védjeggyel. Így, a bűnözői körökben is közismertté vált. Esélyes, hogy a Hisec embléma is elég lehet arra, hogy visszatartsa a betörőket az illetéktelen behatolástól. 

Nem csak erős, szép is a Hisec bejárati ajtó

A mai világban legfőképpen a biztonságot kell szem előtt tartanunk. De persze az is érthető, ha valakinek a külcsín is nagyon fontos. Így, a biztonsági ajtók kialakításakor ezt is szem előtt tartották. Meg a változatosságot is. A különböző  Hisec modellek között egyaránt megtalálja a matt és a fényes változatot. De ha Önnek fontosak a színek, akkor is van miből válogatnia. A fehér, a sötétmogyoró, a mogyoró-barna, az aranytölgy és a cseresznye színezéssel ellátott modellek közül válogathat. És mindegyik változatból egyaránt van jobbos és balos ajtó. 

Figyelemre méltó ár-értékarány

Bár, az otthon meg a vagyon védelme létfontosságú, az is érthető, ha valaki árérzékeny, ha valami komolyabb beruházásról van szó. Ha Ön is így gondolkodik, jó hírünk van. A Hisec termékek olyan árban kaphatóak, amit egy átlag ember is megengedhet magának. És ebben még nincs is benne a prevenció, amivel szintén rengeteget spórolhat. Egy igazán jó minőségű biztonsági ajtó komoly anyagi veszteségtől mentheti meg Önt. 

Csak tudatosan

Ha Ön egy extra védelmet nyújtó ajtó beszerzése mellett dönt, előrelátónak mondható. De nem árt, ha ennél is tovább megy, mert nagyon körültekintőnek kell lennie. Ahhoz, hogy a Hisec biztonsági ajtó valóban biztonságos legyen, a megfelelő minőség mellett az is nagyon fontos, hogy szakember dolgozzon a termékkel. Nagyon nem mindegy, hogy lesznek beállítva a különböző nyílászárók és vasalatok. 

Munkatársaink rendelkeznek a megfelelő szakképzettséggel, és örömmel elvégzik Önnek a szükséges munkákat.