Acél bejárati ajtó, Biztonság, Biztonsági ajtók, Blog, Fém bejárati ajtó

Biztonsági ajtó a hatékony munkáért

HiSec-Biztonsagi-Ajto-zárva-Cseresznye-barna-akcio-kupon

Irodánk felszereléseinek védelme nem kis felelősséggel jár. Fontos szempont, hogy a munkaeszközeinket biztonságban tudhassuk. Erre van egy költséghatékony megoldás: a biztonsági ajtó. 

Amikor valaki egy saját cégről álmodik, talán nem ez az első gondolata. Ettől függetlenül a vagyonvédelemnek is komoly figyelmet kell szentelni, hiszen senkinek se hiányzik, hogy mondjuk a drágán beszerzett gépparkja a bűnözők kezében kössön ki. Ám ekkor jöhet a következő kérdés, hogy mégis mennyibe kerül egy hatékony biztonsági rendszert kiépíteni. Szerencsére ma már könnyedén megtalálhatja az ember a gazdaságos megoldást. Ilyen például a HiSec biztonsági ajtó. Ez egy a kínálatunkban szereplő termék. Nem árulunk zsákbamacskát: számos előnyét a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) is elismeri. Ennek köszönhetően a biztonsági ajtókon belül magasabb kategóriába sorolta. 

A biztonsági ajtó számos extrája

Tehát nézzük: mik is ezek az előnyök! Ezek közül a legfontosabb talán a három perces áttörésgátlás. Ezt a legalább három (egymástól minimum 30 centiméterre lévő) reteszelési pontos záródás útján sikerült elérni. A biztonsági ajtó fontos részét képezi még a minél több oldalon záródó ajtólap, amely egy mechanikai védelemmel ellátott biztonsági zárbetétet is tartalmaz. Ehhez egy az ajtólapban elhelyezett acélmerevítés is tartozik. Ez képes megakadályozni, hogy az ajtót ki lehessen emelni a tokból. Meg kell még említeni a védelemmel ellátott zsanérokat, amelyek szintén a tokból való eltávolítást gátolják. 

Extra biztonság, egy lépéssel a bűnözők előtt

Miért is van szükség az itt felsorolt kiegészítőkre? A rendőrök és a biztosítók tapasztalatai okán. Az általuk készített jelentésekből egyértelműen kiderül, hogy amikor az elkövetők megtervezik a betörést, a bejárati ajtót veszik célba. Így annak kell extra védelmet nyújtania, és a HiSec biztonsági ajtó meg is felel ennek a követelménynek. A feltörése túl sokáig  tart, ráadásul nem kis zajjal jár. A betörőknek nem éri meg egy ekkora kockázatot vállalni. 

Amikor biztonsági ajtót választ a hírnév is jól jöhet

Ma már eljutottunk odáig, hogy maga a HiSec embléma is visszariaszthatja a célpontot kereső betörőket. Egy ismert márkáról van ugyanis szó, bejegyzett védjeggyel rendelkezünk az egész EU területén. 

aranytolgy-szinu-hisec-acel-biztonsagi-bejarati-ajto-akcio-kupon

aranytolgy-szinu-hisec-acel-biztonsagi-bejarati-ajto-akcio-kupon

Ha az erő és a vonzó külső találkozik

A HiSec biztonsági ajtó az anyagát tekintve is roppant erős. Masszív fém, ami képes védelmet nyújtani a mechanikai, a fizikai és a kémiai behatások ellen. Ezenkívül mindenki megtalálhatja a kedvére való modellt. Kínálatunkban egyaránt szerepelnek a kültéri és a beltéri ajtók, és mindegyikből van jobbos és balos változat is. Könnyen lehet, hogy a biztonság mellett az esztétikai jellemzőket is szem előtt kell tartania. Ha sok ügyfelet fogad, nem mindegy, hogy ők mit látnak maguk előtt, ha felkeresik az Ön irodáját. Ezzel mi is tisztában vagyunk, ezért a kínálatot ennek megfelelően állítottuk össze. Az ajtóink kinézete impozáns és változatos. Egyaránt talál nálunk fényes és matt modelleket. Az se jelent problémát, ha Ön a színes design híve. Ez esetben a fehér, a sötétmogyoró, a mogyoró-barna, az aranytölgy és a cseresznye színezéssel ellátott ajtók közül választhat. 

Egy jó biztonsági ajtó vásárlása megtérülő befektetés 

A HiSec termékek talán legnagyobb erénye az ár-értékarány. Mert a feljebb felsorolt extrák nem csupán a felső tízezernek szólnak. Ez egy olyan befektetés, amit az átlag fogyasztó is megengedhet magának. És biztos lehet abban, hogy többszörösen megtérül. Mert így végre igazán hatékonyan dolgozhat. A munkaeszközeit immár biztonságban tudhatja, úgyhogy képes lesz a teljes figyelmét a munkájára fordítani. 

Amire viszont figyelni kell

Sajnos sokak számára a költséghatékonyság azt jelenti, hogy igyekeznek lefaragni a költségeket azzal se törődve, hogy ez akár a minőség rovására is mehet. Ez sohase jó ötlet, a biztonsági ajtó esetében pedig egyenesen veszélyes. Létfontosságú, hogy a megfelelő alapanyagokkal képzett szakember dolgozzon, aki pontosan tudja, az ajtó melyik részén milyen beállításokat kell elvégezni. Munkatársaink rendelkeznek a megfelelő szaktudással. Keressen minket bátran, és segítünk, hogy a biztonsági ajtó valóban biztonságos legyen.