Fém bejárati ajtó okos zárral, Hisec biztonsági ajtó

A biztonsági fém bejárati ajtó előnyei

Havastölgy Modern selyemfényű acél HiSec biztonsági bejárati ajtó

Biztonsági fém bejárati ajtó nélkül sok meglepetés érhet minket

Sokan bánták meg azt, hogy könnyelműen közelítették meg a biztonság kérdését a lakásuk vagy irodájuk tekintetében azzal, hogy  nem fém biztonsági bejárati ajtó beszerelése mellett döntött. Ugyanis betörtek az adott ingatlanba, mely lelki traumával jár és rengeteg ügyintézéssel. Ki kell hívni a rendőrséget, a biztosító szakembereit és így tovább. Felveszik a jegyzőkönyvet, mely számtalan időt és energiát vesz igénybe. Ráadásul idegenek jelennek meg a lakásunkban és jelentős anyagi kár is érhet minket. Ha pedig azt vesszük alapul, hogy az ajtót, zárat szinte biztos, hogy cserélni kell akkor is, ha minimális a káresemény mértéke, akkor beláthatjuk, hogy érdemes előre például biztonsági fém bejárati ajtóban gondolkodnunk. Ez tulajdonképpen egy beruházás és vissza hozza többszörösen az árát, ha nincs is tudomásunk róla, hiszen megelőzi a betörést. 

A megoldás a fém bejárati ajtó

Természetesen más anyagból is készítenek biztonsági ajtót, de mindenképpen legyünk körültekintők mikor kiválasztjuk a megfelelő ajtót. Ezen múlik ugyanis, hogy valóban biztonságban tudhassuk magunkat és a családunkat az értéktárgyainkkal együtt. Emellett például a HiSec biztonsági fém bejárati ajtók hőszigeteléssel is rendelkeznek és ellenállnak a kémiai és fizikai behatásoknak is. Ez mind nagyon fontos tényező. Sokan panel bejárati ajtó gyanánt választják ezt a megoldást és az acél bejárati fém biztonsági ajtó mellett teszik le a voksukat.

Mit tudnak pontosan az acél bejárati fém biztonsági ajtók?

Havastölgy Modern selyemfényű acél HiSec biztonsági bejárati ajtó

Havastölgy Modern selyemfényű acél HiSec biztonsági bejárati ajtó

Célunk, hogy egy biztonságosabb világot teremtsünk azáltal, hogy az otthonok, irodák legkritikusabb pontjait megvédjük az esetleges betörések ellen. A HiSec csapata folyamatosan azon dolgozik, hogy Ön és családja a lehető legnagyobb biztonságban lehessen nap, mint nap. A HiSec által forgalmazott fém biztonsági beltéri bejárati ajtók ugyanis óriási biztonságot szavatolnak Önnek. Konkrétan 3 perces áttörésgátlással rendelkeznek, mely a MABISZ által van minősítve.

Mit jelent ez?

Azt, hogy egymástól minimum 30 cm-re elhelyezkedő reteszelési pontos záródással rendelkeznek ezek a biztonsági fém bejárati ajtók. A gyártó ráadásul ezt megfejelte azzal, hogy minél több oldalon záródó ajtólap biztonsági zárbetét legyen elhelyezve az acélmerevítésű ajtókban. Nem véletlen, hogy a MABISZ magasabb biztonsági kategóriába sorolta ezeket a HiSec ajtókat. Ugyanis például e funkciónak köszönhetően a tokból történő kiemelése elleni védelemmel is el vannak látva az ajtók. Ennek köszönhető az is, hogy normál ajtók helyett biztonsági ajtókról beszélünk. Visszatérve a fémre, mint lehetséges megoldás az ajtó alapanyagát tekintve, fontos megjegyezni, hogy egyre népszerűbbek a vegyes típusú ajtók is. Az ajtó vastagsága azonban szintén meghatározó tényező. Barkácsboltokban sokszor 5 centiméter vastagságú biztonsági ajtókat árulnak, mi ezzel szemben 7 centiméter vastagságban készítjük el az ajtókat.  Meghatározó az is, hogy megfelelő szakértelemmel helyezzük el az ajtót.  

A megjelenésről pár gondolat

Lényeges szempont ugyan a biztonság, de az is nagyon fontos, hogy esztétikailag is szépek legyenek ezek a biztonsági fém bejárati ajtók. Éppen ezért erre is nagy gondot fordított a gyártó. Ezért amikor valaki először lép be otthonába, a robosztus ajtó valódi biztonságot és impozáns megjelenítést biztosít a számára.
Ráadásul választhat jobb, illetve bal oldalon elhelyezett kilinccsel rendelkező ajtók közül. Emellett többféle szín közül választhat az ajtókat illetően. Önnek nincs más dolga, csak kiválasztani és megrendelni az adott biztonsági ajtót, melyek nagyon kedvező áron érhetőek el nálunk. A minőségük pedig magáért beszél. Rengeteg pozitív visszajelzést kapunk elégedett ügyfeleinktől, akik tovább ajánlják a HiSec ajtókat.    

Ha HiSec fém bejárati ajtó mellett dönt, most vásárolhat hozzá HiSec okos zárat is, melynek megrendelését egybe is leadhatja!


Keressen minket bátran, hogy segítségére lehessünk!