Blog, Egyéb, Hőszigetelt kültéri ajtó

HiSec kültéri ajtó családi házra

Fehér színű egyedi dekorcsíkos HiSec Prémium beltéri acél bejárati ajtó

HiSec hőhídmentes kültéri ajtó

Ha családi háza van és kültéri ajtóban gondolkodik, akkor célszerű több szempont alapján döntést hoznia. Ezeket konkrétan leírjuk ebben a cikkben, ugyanis sokan megbánták azt, hogy nem egyből a jó minőségű kültéri bejárati ajtó beépítését kérték, illetve nem figyeltek egyéb tényezőkre. Ezek közé tartozik például a szigetelés vagy a természeti tényezők hatása, mely lehet, hogy elsőre nem jut eszünkbe, de ettől függetlenül nagyon fontos tényező.

Maga a megjelenés és a szigetelés fontossága

Általában az elsődleges szempont az, hogy jól nézzen ki a bejárati ajtó. Ez érthető is, hiszen a ház részét képezik és hatással vannak a látványra. Ráadásul ez az első többnyire, amit a falazaton és kerten kívül láthatunk egy családi ház esetében. A kültéri ajtón megyünk be a vendégekkel együtt, így erre nagyobb figyelem összpontosul. Léteznek fehér és színes kültéri ajtók és többféle anyagból is elkészülhet az ajtó. Például fából, ám az idővel elvetemedhet. Szokták ezeket szigetelni az ablakokkal együtt, ám ez árthat a nyílászárónak, mert feszült állapotba kerül folyamatosan maga a keret a többletszigetelés miatt, ha azt nem süllyesztik be a keretbe megfelelő módon. Ezért érdemes inkább megfelelően hőszigetelt, hőhídmentes kültéri ajtókban gondolkodni.

A kültéri ajtó és a házunk szigetelése

Hiába szigeteljük le a házunkat, ha a nyílászárókon kiszökik a meleg levegő télen. Emellett nyáron is könnyebben felmelegszik a ház, ha nem megfelelő a szigetelés. Körülbelül húsz évvel ezelőtt elég volt 5 centiméteres szigetelésben gondolkodni, de ma már a 20-30 centiméteres szigetelést preferáljuk és vannak olyan nyílászárók, melyek olyan jól szigetelnek, hogy a falakon keresztül rosszabbnak mondható a szigetelés. Azonban a szigetelés ellenére, hiába rendelkezünk megfelelő hőszigeteléssel ellátott kültéri ajtóval, ha nem szellőztetünk vagy nincs erre a célra megfelelő automatikusan működő megoldásunk. Ebben az esetben, ha a fűtéssel is gond van akkor könnyen kialakulhat penészesedés. Ezt érdemes elkerülni azzal, hogy a jó minőségű megoldásban gondolkodunk a kültéri ajtó telepítésénél megspórolva ezzel felesleges bosszankodást, idő rabló kutakodást és felesleges pénz kidobást az ablakon. 

Ha valódi biztonságra van szükségünk

Meghatározó az is, hogy milyen biztonsági szinten működik az ajtó. Fontos megjegyeznünk, hogy az általunk forgalmazott fém ajtók valódi biztonságot adnak elégedett ügyfeleink számára. Ennek köszönhetően biztonságban tudhatjuk önmagunkat és családunkat. Ez is egy lényeges tényező a kültéri ajtó vásárlás esetében. Lényeges momentum, hogy dupla záras kivitelben áruljuk a kültéri ajtókat, hogy Ön folyamatosan biztonságban érezhesse magát. Akikhez már betörtek, csak az tudja, hogy nincs annál rosszabb, ha betörnek otthonunkba, házunkba. Ebben az esetben  ugyanis, ha éppen otthon tartózkodunk, akkor inzultus is érhet minket a betörés alkalmával.

A kültéri bejárati ajtó bővíthető is

A kültéri bejárati ajtón kívül telepíthetünk kiegészítő megoldásként kamerát, de használhatunk mozgásérzékelő lámpát is, főleg, ha viszonylag veszélyes környéken lakunk. Az előnye a kamerának, hogy wifi kapcsolattal bármikor láthatjuk okos telefonunkon, hogy mi történik a ház körül vagy a házban. 

UV álló megoldás

Az uv álló tulajdonság roppant fontos egy kültéri ajtónál, mely természetesen a HiSec ilyen típusú ajtóiról elmondható. A napsugár ugyanis nagyon hamar tönkre tudja tenni az ajtókat, így ez is egy meghatározó tényező. 

Emiatt érdemes a HiSec kültéri ajtó beépíttését kérni 

Konkrétan 2008 óta foglalkozunk beltéri biztonsági HiSec ajtók forgalmazásával, így rengeteg tapasztalatot szereztünk a témában. Folyamatos fejlesztés van a hátunk mögött, mely kapcsán az elégedett vevők tapasztalatait is figyelembevettük. Ugyanilyen körültekintően kezdtünk el foglalkozni a kültéri ajtók forgalmazásával is. A HiSec márka tekintetében Magyarországon, majd idővel egész Európában megkaptuk a védjegyet. Ha minket választ biztosan nem fog mellé.

Ráadásul elérhető áron

A fent felsorolt fontos szempontoknak megfelelve nemcsak jó minőségű bel és kültéri ajtókat bocsátunk az Ön rendelkezésére, hanem ami az egyik legfontosabb, tesszük mindezt nagyon kedvező áron.

Keressen minket, hogy további konkrétumokat is megoszthassunk Önnel!