Blog, Hőszigetelt kültéri ajtó

Kültéri ajtók családi házakhoz

Dió színű üvegbetétes acél - HiSec® Kültéri bejárati ajtó

Családi házra csakis kültéri ajtó

A mai világban szerencsére sokféle termék közül választhatunk, ha valami cserére szorul, vagy egyből a jó minőséget szeretnénk megcélozni. Ez természetesen igaz a kültéri bejárati ajtókra is, mely során többféle szempontot kell megvizsgálnunk, ha biztosra akarunk menni. Nézzük sorra, milyen szempontok szólnak a Hisec külteri ajtók mellett.

Jó minőség és hőhídmentes megoldás

Az egyik lényeges dolog, hogy hőhídmentes kültéri ajtókban gondolkozzunk. Mit jelent ez? A mai fűtésárak mellett meghatározó, hogy a családi házunk jólszigetelt legyen. Ez nyáron is nagy segítség, miikor a nagy melegben a légkondi segítségével szeretnénk minél tovább hűsölni. Azonban nem elég a házat leszigetelni. Sőt, a terasz szigetelésének hiánya is okozhat problémát. Sokan próbálják a rossz nyílászáró szigetelését például hőszigetelt redőnnyel ellensúlyozni, de ehhez teljesen le kell engedni a redőnyt, ami teljes sötétséget fog teremteni a lakásban és ennél jóval hatékonyabb a megfelelő minőségű hőszigetelt kültéri bejárati ajtó. Arról nem is beszélve, hogy egy ajtót redőnnyel ellátni nem mindig egyszerű feladat, mert így kívülről nehézkes lesz az ajtó lezárása.  Éppen emiatt a legjobb megoldás, ha egyből erre a célra kifejlesztett hőhídmentes kültéri ajtóban gondolkodunk. Nyilván valamennyi hőhíd hatás mindenhol érvényesül, mert a szigetelést  sem lehet tökéletesre megcsinálni, de nem mindegy, hogy ez mekkora mértékű.

Az általunk forgalmazott HiSec kültéri ajtók kiváló minőségűek

A biztonsági HiSec acél ajtók forgalmazásával 2008 óta foglalkozunk, de emellett kültéri fém bejárati ajtók is elérhetőek kínálatunkban. Először Magyarországon, majd egész Európában megkaptuk a védjegyet, így ma már egyre nagyobbra nőhettünk. Mindezt köszönhetjük a sok elégedett ügyfélnek is, akik szájról szájra adják tovább a HiSec márka jóhírét.

Kimondottan kültéri célra készült ajtók

Előfordul, hogy sokan kültéri célra használnak bejárati ajtókat, de ez nem biztos, hogy célszerű. Ugyanis más környezetben vannak elhelyezve, ahol például az időjárásbeli tényezőket is figyelembe kell venni. Mivel mi beltéri és kültéri ajtók forgalmazásával foglalkozunk, így pontosan ismerjük a különbséget. Ha nem a megfelelő célra használjuk ezeket az ajtókat, akkor abból probléma adódhat. Példának okáért a kültéri családi házra való ajtóink uv védelemmel vannak ellátva, így a napfény nem okozhat számukra problémát.

Megfelelő biztonság is fontos a kültéri ajtóknál is

Lényeges szempont a megfelelő biztonság, vagyis az, hogy ne lehessen könnyen feltörni ezeket az ajtókat. Éppen ezért dupla záras kivitelben áruljuk ezeket a kültéri ajtókat. Nincs annál idegörlőbb, ha betörnek hozzánk. Egyrészt azért, mert ha éppen otthon tartózkodunk, akkor inzultus is érhet minket és trauma. Emellett a család minden tagja óriási stressznek van kitéve. Eltulajdoníthatnak olyan tárgyakat, amik nagyon értékesek és akár nem is pótolhatóak számunkra. Erre nemigen van megoldás. Az sem biztos, hogy a tolvajok valaha rendőrkézre kerülnek. A feldúlt házban pedig listát kell írnunk arról, ami eltűnt azzal a tudattal, hogy idegenek turkáltak a holmijainkban. Rendőrségi és biztosítási jegyzőkönyveket kell aláírni és utána jöhete a takarítás, rendrakás. Mindez sokszor a legrosszabb időpontban jön, mikor más dolgunk lenne. Éppen ezért érdemes ezt elkerülni megfelelően biztonságos kültéri bejárati ajtó segítségével. 

Otthonunk egyéb védelme

A biztonság tekintetében van lehetőség egyéb kiegészítő funkcióra a kültéri ajtók beszerelése után is. Például mozgásérzékelő lámpa használata. Emellett ma már egy kamerát is könnyen telepíthetünk, mely wifi kapcsolattal folyamatosan eljuttatja számunkra az információkat, amik visszanézhetőek és így mindig láthatjuk, hogy mi zajlik a házban és a ház körül. Komolyabb kerítés is eltántoríthatja a betörőket, hiszen ha nehéz bejutni a kertbe, akkor lehet, hogy inkább más célpontot keresnek maguknak. Riasztórendszert is telepíthetünk, mely akár távfelügyelettel van ellátva. Sokan választják ezt a megoldást, hogy folyamatosan biztonságban lehessenek családjukkal együtt. Az, hogy pontosan melyik megoldas a legcélravezetőbb, attól is függ, hogy milyen környéken lakunk, milyen gyakran vagyunk otthon és jelenleg milyen szintű a ház védelme.

Kiváló, elérhető árral rendelkeznek a kültéri ajtók

Ha a fenti szempontokat végiggondoljuk, akkor könnyen beláthatjuk, hogy ezek a legfontosabb tényezők, amik megfontolásra kerülnek. Emellett lényeges pont lehet még a kültéri ajtó ára. Szerencsére az a jó hírünk van, hogy a HiSec kültéri és beltéri ajtók nálunk igen kedvező áron érhetőek el, így nem kell aggódni attól, hogy túl magas áron tudjuk megkaparintani a valódi védelmet. 

Válassza a ki az Ön számára megfelelő kültéri ajtót és vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy minél hamarabb segíthessünk Önnek! Lépcsőházi fém bejárati ajtóinkhoz tudjuk javasolni a HiSec okos zarat, melyről bővebben itt olvashat.