Acél bejárati ajtó, Biztonsági ajtók, Biztosítás, Blog

Hisec biztonsági ajtó: A tökéletes védelem lakásának

Aranytölgy Modern selyemfényű acél HiSec biztonsági bejárati ajtó

A biztonsági ajtók alapvető szerepet játszanak otthonunk védelmében, hiszen az ajtó az első és legfontosabb védelmi vonal a betörőkkel szemben. A Hisec biztonsági ajtó kimagasló minőségével és fejlett biztonsági funkcióival a legjobb választás, ha a legmagasabb szintű védelmet szeretnénk biztosítani otthonunk számára. Ebben a bejegyzésben részletesen bemutatjuk a Hisec biztonsági ajtó paramétereit, előnyeit és telepítésének fontosságát.

Miért válassza a Hisec biztonsági ajtót?

Biztonság

A Hisec biztonsági ajtók minőségi acéllemezből készülnek, ami rendkívüli ellenálló képességet biztosít a fizikai behatásokkal szemben. Az ajtó szárnyrésze 2,5 mm vastag, magas minőségű acéllemezből készül, amelyet belső acélszerkezetű biztonsági merevítéssel erősítettek meg a kilincs és a pánt oldalán. Ez a megerősítés jelentősen növeli az ajtó ellenálló képességét a behatolási kísérletekkel szemben.

Erős tokszerkezet

A Hisec biztonsági ajtók tokszelvénye 1,5 mm vastag, acéllemezből készült, ami rendkívül merev szerkezetet biztosít. Ez megakadályozza a tok eldeformálódását, és pontos illeszkedést biztosít a zárszerkezetnek. A tokszerkezet így nemcsak az ajtó stabilitását növeli, hanem hozzájárul a zárszerkezet hosszú távú megbízható működéséhez is.

Fejlett zárszerkezet

A Hisec ajtók két darab, egymástól külön zárható biztonsági cilinderbetéttel rendelkeznek, amelyek MABISZ minősítéssel vannak ellátva. Ezek a zárbetétek védelmet nyújtanak a leggyakrabban elkövetett zársöprés, finomnyitás, magkihúzás és savazás ellen. A 15+1 ponton záródó acéltüskés zárszerkezet öt reteszelési ponttal, három irányban (alul, felül és a kilincs oldalán) reteszel, maximális védelmet biztosítva.

Megerősített pántok

Az acéltokba süllyesztett robusztus csuklópántok teljesen hozzáférhetetlenek, így gyakorlatilag behatolhatatlanná teszik az ajtó pántoldalát. Az ajtólapot egy 5 mm-es acéltakaró védi a zsanérok oldalán, amely meggátolja a tokból történő kifeszítést.

Szigetelés

A Hisec biztonsági ajtók nemcsak biztonságot nyújtanak, hanem kiváló hő- és hangszigetelő tulajdonságokkal is rendelkeznek. A szigetelő rétegnek köszönhetően az ajtó hőszigetelő képessége rendkívüli, a hőátbocsátási tényező K=1.3 W/m2K. A léghang gátlás értéke Rv = 41 dB, ami csendes és nyugodt belső környezetet biztosít.

Műszaki paraméterek

– Ajtó mérete:Standard illetve további méretekben  kapható: 950×2050 mm, 890×2020 mm, 860×20250 mm.
– Szárnyrész vastagsága: 2,5 mm
Tokszerkezet vastagsága: 1,5 mm
– Szigetelés: K=1.3 W/m2K
– Léghang gátlás: Rv = 41 dB
Tűzállóság: Közepesen éghető
– Légzárás* L2 szint

Festékanyag

A Hisec ajtók festésére epoxigyanta és poliészterbázisú, hőre keményedő porhalmazú festékanyagot használnak, ami tartós és esztétikus felületet biztosít.

Pántolás

Az ajtó 4 darab, 3,5 mm vastag acéllemezből kialakított tokba süllyesztett, állítható csapágyas csuklópánttal rendelkezik, amelyek biztosítják az ajtó hosszú távú stabilitását és működését.

Hisec biztonsági ajtók telepítése

Szakértői beépítés

A Hisec biztonsági ajtók beépítése szakszerű beavatkozást igényel. Fontos, hogy az ajtó tökéletesen illeszkedjen a keretbe, és a tömítések megfelelően működjenek a maximális hő- és hangszigetelés érdekében. A szakértő beépítők pontosan beállítják az ajtót és a zárszerkezeteket, hogy azok tökéletesen együttműködjenek, biztosítva az ajtó hosszú távú megbízhatóságát és biztonságát.

Rendszeres ellenőrzés és karbantartás

Bár a Hisec ajtók minimális karbantartást igényelnek, érdemes időnként ellenőrizni az ajtó és a zárszerkezet állapotát. A rendszeres ellenőrzés során figyelmet kell fordítani a tömítésekre, a zárak működésére és az ajtó általános állapotára, hogy időben észlelhessük és orvosolhassuk az esetleges problémákat.

Összegzés

A Hisec biztonsági ajtók kiváló választást jelentenek mindazok számára, akik tartós, esztétikus és jól szigetelő ajtót keresnek otthonuk védelmére. Az erős szerkezet, a kiváló hő- és hangszigetelő tulajdonságok, valamint a minimális karbantartási igény mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ezek az ajtók hosszú távon is megbízható védelmet és kényelmet nyújtsanak. Ha Ön is szeretné növelni otthona biztonságát és komfortját, fontolja meg egy Hisec biztonsági ajtó beépítését.

További információk

Ha többet szeretne megtudni a Hisec biztonsági ajtókról és azok beépítéséről, látogasson el weboldalunkra, vagy vegye fel a kapcsolatot szakértőinkkel, akik készséggel segítenek Önnek a legmegfelelőbb megoldás kiválasztásában.

GYIK

Miért válasszak Hisec biztonsági ajtót?
A Hisec biztonsági ajtók magas szintű védelmet, tartósságot és esztétikus megjelenést kínálnak, amelyek hosszú távon növelik otthona vagy irodája biztonságát.

Hogyan növelik a Hisec ajtók otthonom biztonságát?
A Hisec ajtók erős acélszerkezettel, többrétegű konstrukcióval és több ponton záródó zárszerkezettel rendelkeznek, amelyek együtt biztosítják a maximális védelmet.

Mennyire bonyolult a Hisec biztonsági ajtók beépítése?
A Hisec biztonsági ajtók beépítése szakértői beavatkozást igényel, hogy biztosítsák a megfelelő működést és a maximális biztonságot. Szakértő beépítők pontosan beállítják az ajtót és a kapcsolódó rendszereket.

Milyen karbantartást igényelnek a Hisec biztonsági ajtók?
A Hisec biztonsági ajtók rendszeres karbantartást igényelnek, amely magában foglalja a mechanikai részek ellenőrzését, a zárszerkezetek kenését és a biztonsági beállítások naprakészen tartását.

Aranytölgy Modern selyemfényű acél HiSec biztonsági bejárati ajtó
Ajánlatkérés indítása This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Aranytölgy Modern mintás selyemfényű acél HiSec biztonsági bejárati ajtó

159 900 Ft
Havastölgy Modern selyemfényű acél HiSec biztonsági bejárati ajtó
Ajánlatkérés indítása This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Havastölgy Modern mintás selyemfényű acél HiSec biztonsági bejárati ajtó

159 900 Ft
Antracit-Sima-feluletu-HiSec-Biztonsagi-Ajto-zarva
Ajánlatkérés indítása This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Antracit Minta nélküli Matt HiSec biztonsági acél bejárati ajtó

159 900 Ft
Modern-mintás-Antracit-HiSec-Biztonsagi-Ajto-zarva
Ajánlatkérés indítása This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Antracit Modern mintás matt acél HiSec biztonsági bejárati ajtó

159 900 Ft
Modern-mintás-Feher-HiSec-Biztonsagi-Ajto-zarva
Ajánlatkérés indítása This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Modern mintás fehér acél HiSec biztonsági bejárati ajtó

159 900 Ft
Mogyoró-barna matt, modern megjelenésű HiSec acél biztonsági ajtó
Ajánlatkérés indítása This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Mogyoró-barna matt, modern mintás HiSec acél biztonsági ajtó

159 900 Ft