Acél bejárati ajtó, Ajanló, Beépítés, Blog

Fém bejárati ajtók kültérre a Hisectől

Dió színű üvegbetétes acél - HiSec® Kültéri bejárati ajtó

Fém bejárati ajtók családi házra

A fém bejárati ajtók területén eltöltött több mint 15 éves szakmai pályafutásom során számtalan gyártót és terméket láttam megjelenni a piacon. Azonban kevés olyan megoldás van, ami olyan kompromisszummentes biztonságot és minőséget kínál, mint a HiSec acél bejárati ajtók, különösen a kültéri használatra tervezett modellek. A HiSec ajtók előnyeit és beépítési folyamatukat részletesen ismertetve szeretném bemutatni Önöknek.

Műanyag ajtó vagy acél bejárati ajtó legyen?

Az acél ajtó jobb, mint a műanyag. Erősebb, így jobban véd a betörők ellen. Jobban bírja az időjárást is, nem reped vagy torzul el könnyen. Télen melegen tart, nyáron hűsen, mert jól szigetel. Ez spórol nekünk a fűtésen és a hűtésen is. Az acél ajtó szép is, és így többet érhet a házunk. Egyszerűen, az acél ajtó a biztonságos és okos választás.

A HiSec kültéri fém bejárati ajtók kiemelkedő tulajdonságai

A HiSec által kínált 68mm ajtólap vastagságú kültéri fém bejárati ajtók kivételes teljesítményt nyújtanak mind biztonsági, mind energetikai szempontból. A masszív acél ajtólappal rendelkező ajtók kiváló hő- és hangszigetelő képességgel rendelkeznek, ami elengedhetetlen azok számára, akik nem akarnak kompromisszumokat kötni otthonuk kényelmében és biztonságában.

A hőhídmentes (alumínium) ajtókeret kulcsfontosságú eleme az ajtónak, különösen a hidegebb éghajlaton. Ez a technológia képes megakadályozni a belső páralecsapódást még nagy hidegben is. Továbbá biztosítja a lakótér kényelmét és védelmét a penész kialakulása ellen.

Ezekben a fém kültéri ajtókban 3 ponton záródó Winkhaus zárszerkezet van. Ez magas szintű védelmet nyújt a behatolások ellen. A német minőségi elvárásoknak megfelelően van gyártva. Ez a magas szintű védelem, kombinálva a hő- és hangszigetelési képességekkel, teszi a HiSec ajtókat etalonná a biztonsági bejárati ajtók piacán.

Fehér Üvegbetétes - Kültéri acél HiSec bejárati ajtó

Fehér Üvegbetétes – Kültéri acél HiSec bejárati ajtó

A beépítés folyamata és szolgáltatások

A HiSec cég tudatában van annak, hogy a kiváló termék önmagában nem elegendő. A megfelelő beépítés ugyanolyan fontos, ezért partnereink az ország egész területén vállalják a beépítést, garantálva, hogy az ajtók tökéletesen illeszkedjenek és maximális védelmet nyújtsanak. A régi bejárati ajtók eltávolítása gyakran fejfájást okozhat a tulajdonosoknak, de a HiSec ezt a problémát is megoldja. Partnereink vállalják a régi ajtók elszállítását, így az ügyfeleknek egy dologgal kevesebb miatt kell aggódniuk.

Azok számára, akik további munkálatokat is terveznek, mint például kőműves munkát, a HiSec lehetőséget biztosít arra, hogy telefonos egyeztetés során kérjenek erre külön árajánlatot. Ez a rugalmasság és az ügyfélközpontú szolgáltatások teszik a HiSecet az egyik legjobb választássá, ha kültéri acél bejárati ajtóról van szó.

Záró gondolatok 

A HiSec kültéri acél ajtói a német minőségi elvárásoknak megfelelően gyártott, kiváló hő és hangszigetelő képességgel rendelkező ajtó. Továbbá hőhídmentes alumínium ajtókerettel, fa merevítéssel és acél lemez burkolattal készülnek. Ezek az ajtók nem csak a legmagasabb biztonsági szintet képviselik, hanem hozzájárulnak otthonunk energetikai hatékonyságának javításához is.

A HiSec ajtók beépítési folyamatának magas színvonala, az országos lefedettségű beépítési szolgáltatás, valamint a régi ajtók elszállításának lehetősége biztosítja, hogy minden ügyfél a lehető legmagasabb szintű kiszolgálást kapja. A HiSec kültéri acél bejárati ajtók nem csupán egy bejáratot jelentenek otthonunkba.