Acél bejárati ajtó, Ajanló, Blog, Hőszigetelt kültéri ajtó

A fém bejárati ajtók kültérre, családi házra

 A Hisec fém bejárati ajtók: a védelem új dimenziója

A modern otthonok és üzleti helyiségek biztonságának növelésére a Hisec fém bejárati ajtók kínálnak megoldást. Ezek az ajtók kiváló választást jelentenek mindenki számára, akik a biztonságot és esztétikumot is fontosnak tartják.

Bejárati ajtók robusztus szerkezete a védelemért

A Hisec bejárati ajtók 68 mm vastag acél ajtólapokkal rendelkeznek. Ez a vastagság tökéletes egyensúlyt teremt a masszív védelem és a hőszigetelés között. Az ajtók Európában, a német minőségi elvárásoknak megfelelően készülnek.

premium-acel-hisec-ajto-metszeti-kep-1

premium-acel-hisec-ajto-metszeti-kep-1

Hő- és hangszigetelés

A hőhídmentes alumínium ajtókeret megakadályozza a belső páralecsapódást még nagy hidegben is. Ez a tulajdonság különösen fontos a magyar éghajlaton, ahol a téli hónapokban a külső és belső hőmérséklet közötti különbség nagy lehet.

Megbízható zárszerkezet

A 3 ponton záródó Winkhaus zárszerkezet gondoskodik arról, hogy az ajtó megfelelő védelmet nyújtson a behatolásokkal szemben. Ez a zártípus egyik legmegbízhatóbb a piacon.

Esztétikai és funkcionalitás

A Hisec bejárati ajtók nem csak biztonságosak, de széles szín- és stílusválasztékkal is rendelkeznek. A különböző borítások, mint a fólia, lehetővé teszik, hogy az ajtók illeszkedjenek bármilyen belsőépítészeti stílushoz.

Hőszigetelés és energiahatékonyság a Hisec bejárati ajtók esetében 

Az ajtók hőátbocsátási tényezője, Ud – 1,1 W/m2K, biztosítja a kiváló hőszigetelést. Ezáltal jelentős mértékben csökkenhetnek a fűtési költségek.

Méret és üvegezés

A standard méret, 950mm x 2050mm, illeszkedik a legtöbb lépcsőházi bejárati nyíláshoz. A kétkamrás, 3 rétegű üvegezés növeli az ajtó hőszigetelési képességét.

Balos és jobbos kivitel

A Hisec ajtók balos és jobbos kivitelben is kaphatóak, így mindenki megtalálhatja a saját igényeinek megfelelő modellt.

Országos beépítés

A Hisec partnerhálózata országosan vállalja az ajtók szakszerű beszerelését. Ez a szolgáltatás biztosítja, hogy az ajtók maximális védelmet nyújtsanak.

A Hisec fém beltéri biztonsági bejárati ajtók nem csak a “lépcsőházi bejárati ajtó” kulcsszóval azonosítják őket, hanem a magas színvonalú védelem és design szinonimájává is teszik őket. Ezek az ajtók tökéletes választást jelentenek azok számára, akik nem akarnak kompromisszumot kötni sem a biztonság, sem az esztétika terén.