Acél bejárati ajtó, Biztonsági ajtók, Lépcsőházi biztonsági ajtó

Lépcsőházi biztonsági bejárati ajtó a maximális védelemhez

EU-vedjegy-hisec-ajto

HiSec lépcsőházi biztonsági ajtó a maximális védelemhez

Érthető módon alapvető igényünk, hogy biztonságban tudjuk önmagunkat és szeretteinket éjjel s nappal. Ennek egyik legfontosabb eszköze a bejárat védelmezése. Éppen ezért egyre nagyobb igény van a lépcsőházi biztonsági bejárati ajtók iránt.

Sokan megbánják, hogy nem egyből ilyen megoldásban gondolkodtak, miután váratlanul, egyszer csak feldúlt otthonuk látványa fogadja őket. Rendőrségi jegyzőkönyv, biztosítási bejelentés készül az esetről, és a sok időt rabló ügyintézés, takarítás, helyreállítás és eltulajdonított tárgyak beszerzése mellett rengeteg bosszankodástól, anyagi kártól kímélhetnénk meg magunkat.

AHiSec lépcsőházi biztonsági ajtót sokan nem vásárolják meg, mondván a környéken úgysincs betörés. Majd lesz. Ez csak idő kérdése, hiszen nem oda törnek be a rendőrségi jelentések szerint, ahova szoktak, hanem, ahova lehet.

A betörő ugyanis azt az ajtót részesíti előnyben betöréskor, amelyik gyorsan, minimális zaj mellett feltörhető. 

A MABISZ garantálja a védelmet

A Magyar Biztosítók Szövetsége előírja a biztonsági ajtókkal szemben támasztott követelményeket, melyek közül mi mindegyiknek teljes mértékben megfelelünk, éppen ezért biztonsági ajtóként, ráadásul egy magasabb kategóriában kaptunk dokumentációt termékeinkről.

Fém bejárati ajtó MABISZ minősítés

Fém bejárati ajtó MABISZ minősítés

A HiSec fém bejárati ajtó MABISZ (Magyar Biztosítók Szövetsége) ajánlással rendelkezik.

A minősítés letöltéséhez kattintson ide:
MABISZ NYTSZ: 5 7 0 4 – 1 0 – 2 / 2 0 1 8 0 6 2 1

 

 lépcsőházi és egyéb biztonsági bejárati ajtó fontos kritériumai között szerepel a 3 perces áttörésgátlás, mely legalább 3 reteszelési pontos záródással rendelkezik. Ezek ráadásul minimum 30 centiméter távolságban helyezkednek el egymástól. Maguk a zsanérok is a tokból történő kiemelés elleni védelemmel vannak ellátva, így az ajtó leemelése is szabotálva van. Emellett a több oldalon záródó ajtólap biztonsági zárbetétje mechanikai védelemmel ellátott, a benne lévő acélmerevítésnek köszönhetően. 

Termékpalettánkon a lépcsőházi és egyéb biztonsági bejárati ajtó tekintetében tolórudazatos rendszerrel rendelkező kivitel is megtalálható. Ez a konstrukció 12 pontos záródást biztosít az ajtólap oldalán. Fontos megjegyezni, hogy ez még kiegészül egyes modellek esetében további, az ajtófelület alján és tetején 3-4 záródási ponttal.

Hamisítatlan HiSec biztonsági ajtók közvetlenül a védjegy tulajdonostól

Általánosságban elmondható, hogy azt hamisítják, amiben van fantázia. Ezért egy részről némi örömmel is eltölt minket a tudat, azonban fontos felhívni a gyanútlan vásárlók figyelmét, hogy nehogy csalás áldozatává váljanak.

A védjegy tulajdonosaiként, nálunk egész biztos, hogy ha nálunk vásárol, akkor az Ön lépcsőházi biztonsági bejárati ajtója fogja állni a sarat a betörőkkel szemben.

HiSec lépcsőházi biztonsági ajtó Védjegy az Europai Unio területére

HiSec lépcsőházi biztonsági ajtó Védjegy az Europai Unio területére

A HiSec lépcsőházi biztonsági ajtó technikai kialakítása mellett, mi jellemző az anyaguk tulajdonságára? 

Nagyon masszívak, robosztusak, így már az első látvány is elriaszthatja a betörőt, főleg, mert a márkajelzés is elárulja, hogy kvalifikált biztonsági ajtókról van szó. Emellett fizikai, mechanikai, kémiai behatásokkal szemben ellenállóak, valamint hő- és hangszigeteltek. Ezek az ajtók légzáróak és nagy tűzgátlási tulajdonsággal is rendelkeznek. Az acél biztonsági ajtónk központi záras kivitelű, tolórudazatos rendszere 12 pontos záródást biztosít.

lépcsőházi biztonsági ajtó ezáltal kiváló választás, mely nagyon előnyös áron érhető el rajtunk keresztül. Biztosak vagyunk benne, hogy csalódás nem fogja érni, ha minket választ, melyet sok elégedett nyilvános ajánlása is szavatol, ami honlapunkon folyamatosan elérhető. 

A kültéri és beltéri ajtók jellemzői

Alapvetően erre a két kategóriára oszthatóak fel az ajtók. Fontos tudni, hogy a műanyag ajtók könnyen feltörhetőek. A fa ajtókat nehezebb feltörni. Azonban a fém ajtók – legyen szó példának okáért lépcsőházi biztonsági ajtóról -, és a vegyes típusú ajtók a legbiztonságosabbak a betörést illetően. 

Nem csak biztonságos, szép is…

Többféle színből válogathat és az impozáns megjelenésű ajtó hozzá fog járulni otthona igényességéhez, ugyanis nemcsak a biztonságra, hanem az esztétikai megjelenésre is nagy hangsúlyt fektetett a gyártó.

Önnek nincs más dolga, csak leadni a rendelést és szakképzett kollégáink mindenben segítenek Önnek. Legyen szó a díjmentes felmérésről, az új ajtó telepítéséről és a régi ajtó elszállításáról.

[products limit = “5” columns = “5” category = “modern-hisec-ajto”