Cégünk 12 éve forgalmazza a HiSec acél biztonsági bejárati ajtókat egész Magyarországon.

A HiSec védjegyet mi jegyeztük be és az a cégünk tulajdonában van jelenleg is. Cégünk székhelye Miskolcon található, de a kezdetektől szállítunk az ország minden pontjára. Viszonteladói hálózatunkon keresztül számtalan magyarországi városban vásárolhatók meg az általunk forgalmazott ajtók.

A bejárati ajtók mellett kiegészítőket is forgalmazunk, zárakat, cilindereket, ajtókilincset és sok egyéb bejárati ajtóhoz kapcsolódó alkatrészt.

A szintén Miskolcon található, a Soltész Nagy Kálmán utca 87. szám alatti Bemutatótermünkben megtekinthetőek a forgalmazott ajtóink. Minden érdeklődőt szívesen látunk munkaidőben.

A shopban megrendelt ajtókat kollégáink szakszerűen beépítik az Ön otthonában. Az évtizedes tapasztalatunk garantálja a gyors, pontos munkavégzést. A régi ajtót kibontjuk és díjmentesen elszállítjuk, az új bejárati ajtó beépítéséhez minden szükséges szerszámot és anyagot a szakembereink biztosítanak.

Az ajtó beépítés megközelítőleg 3 órás folyamat, amit ezen a rövid, gyorsított felvételű videón nézhet végig.

A munka eredménye egy olyan modern külsejű, magas biztonságot nyújtó, esztétikus ajtó, ami hosszú éveken át fogja védeni otthonát, értékeit és szeretteit.

Hisec Ajtó Kft
TELJES NÉV:
Hisec Ajtó Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
SZÉKHELY:
3530 Miskolc, Soltész Nagy Kálmán utca 87.
ADÓSZÁM:
26088581-2-05
Telefon: +3670 66 06 987

Hisec Biztonsági ajtó logó, eredeti acél ajtók

Hisec Biztonsági ajtó logó, eredeti acél ajtók