Láthatóan egyre nagyobb igény van a kültéri bejárati ajtókra a vásárlók körében.

A HiSec ajtók kínálatában a kültéri bejárati ajtók jelenleg nem elérhetők. Már dolgozunk a kültéri használatra is alkalmas ajtók beszerzésén, igyekszünk, hogy mihamarabb elérhető legyen a webshopban.

A kültéri használatra tervezett bejárati ajtóknak egészen más feltételeknek kell megfelelniük, időjárásálló festékkel és védő bevonattal kell ellátni a felületüket.
Nem csak a víz és eső árt a festéknek, hanem a UV sugárzás is kikezdi. Néhány év alatt az ajtó festéke leválik, ami után már a rozsda utat talál az acél ajtólaphoz.

A kültéri ajtók ára épp ezért észrevehetően magasabb, nem lehetséges olcsó kültéri ajtót vásárolni, vagy ha találna is olcsót, akkor az a minőség rovására kerül annyiba.

A biztonságos és egyben kültérre is alkalmas bejárati ajtók nem lehetnek olcsók, de nem is érdemes ezen a téren komporomisszumot kötni, hiszen az ajtó a házunk, lakásunk első védelmi vonala. Itt a megbízhatóság és a tartósság kell legyen a fő szempont, és csak utána lehet az az ajtó árán elgondolkozni.

Biztosan ismerik a viccet, amikor a mester azt mondja a megrendelőnek, hogy három fő tulajdonsága van a szolgáltatásaiknak: Gyors, Olcsó, Minőségi.
Viszont egyszerre csak kettőt lehet választani!
Hát ez jusson eszükbe, amikor választanak maguknak és családjuknak bejárati ajtót!