Blog, Fém bejárati ajtó okos zárral

HiSec acél beltéri ajtó: remek hírnév, szuper teljesítmény

HiSec Havastölgy acél biztonsági ajtó Hat kazettás

Miért HiSec és miért acél beltéri ajtó?

Mert az immár EU-s szintű hírnevet ki kell ám érdemelni. Ma már igen messze jutott a márka. Odáig, hogy sok bűnöző jól ismeri a HiSec emblémát. Ha meglátja egy bejárati ajtón, nem kezd bele a feltörésébe. Tudja, hogy az túl nagy kockázatot jelentene számára ez az acél beltéri ajtó. Ezzel a MABISZ (Magyar Biztosítók Szövetsége) is tisztában van. Ezért a HiSec ajtókat a biztonsági ajtókon belül magasabb kategóriába sorolta. Na de miért is van ekkora tekintélye a HiSec névnek? Mivel érdemelte ki a márka, hogy napjainkban már EU-s szinten bejegyzett védjeggyel rendelkezzen? 

A masszív acél ereje

HiSec Havastölgy acél biztonsági ajtó Hat kazettás

HiSec Havastölgy acél biztonsági ajtó Hat kazettás

Ez a HiSec biztonsági beltéri ajtók anyaga. Erős acél, ami már önmagában is sok mindentől képes megvédeni a vagyonunkat. Ellenálló minden mechanikai, fizikai és kémiai hatással szemben. Tehát nem lehet csak úgy betörni, és a tűz se jut át rajta. 

Trükkök tömkelege

A HiSecnél dolgozó fejlesztők kitettek magukért, hogy ez az ajtó ne csak bivalyerős, hanem trükkös is legyen. Először is a három perces áttörésgátlással akarták megkeseríteni az alvilág emberei életét. Ez annyit jelent, hogy az ajtón helyet kapott legalább három, egymástól minimum 30 centiméterre lévő reteszelési pontos záródás. Ráadásul egy olyan ajtólapról beszélhetünk, ami több oldalon is záródik. Emellett egy mechanikai védelemmel ellátott, biztonsági zárbetétet is tartalmaz. Pontosabban fogalmazva: egy az ajtólapban elhelyezett acélmerevítés nyújt védelmet. Ez a kiegészítő elég erős ahhoz, hogy meggátolja az ajtó a tokból való kiemelését. Néhány, védelemmel ellátott zsanér ugyanezt a célt szolgálja. 

Jól mutatna a magazinokban is az acél beltéri ajtó

Igen, egy HiSec biztonsági ajtó bármelyik lakberendezési újságban megállná a helyét. Mert az erején és a leleményes kialakításán túl a külseje is megnyerő. Az alap, hogy fényes és matt változatban egyaránt kapható. Ám azoknak se kell róla lemondaniuk, akik valamilyen színes darabot szeretnének a bejáratuknál látni. A fehér, a sötétmogyoró, a mogyoró-barna, az aranytölgy és a cseresznyeszínezéssel ellátott modellek őket várják. És mindenki kiválaszthatja a számára kényelmes változatot, legyen szó jobbos vagy balos ajtóról, 6 kazettás vagy modern megjelenésű bejárati ajtóról.

Miért épp a bejárati ajtó? 

Talán van, akiben felmerül a kérdés, hogy miért pont a bejárati ajtónak kell ennyire szépnek és erősnek lennie? A kinézet nyilván azért fontos, mert az az első látvány, ami az odaérkezőket fogadja. De az erő és az állóképesség ennél jóval fontosabb. Számtalan rendőrségi és biztosítási jelentésben olvashatunk arról, hogy a betörők elsődleges célpontja a bejárat. Az alapján mérlegelnek, hogy azt mennyire egyszerű áttörni. A HiSec acél bejárati ajtó– val kapcsolatban csak arra juthatnak, hogy semennyire. A fent említett megoldásoknak köszönhetően nem könnyű velük elbánni. Ráadásul ha valaki mégis belekezd az azt célzó műveletbe, óriási zajt fog csapni, magára vonva az egész ház figyelmét. 

A biztonsági ajtó mint munkaeszköz? 

Igen, tekinthetjük akár annak is. Legalábbis e jeles márka képviselőit mindenképpen. Mert nemcsak otthon, hanem egy iroda bejáratánál is szolgálatot teljesíthetnek. Így, többé nem kell fájjon a tulajdonos feje amiatt, hogy mi lesz, ha egyszer arra kell bemennie, hogy a drága pénzen beszerzett munkaeszközeinek nyoma veszett. Az erre fordított energiát immár használhatja a kreatív ötletek kigondolására. 

A legfontosabb lépés ezeknek a fém bejárati ajtóknak beépítésekor

Azonban van egy fontos lépés, amit mindenképpen meg kell tennie annak, aki valóban biztonságban szeretné tudni a vagyonát. Ügyelnie kell arra, hogy ezt a sok mindent tudó ajtót szakember szerelje fel. Már a leírásból is látszik, hogy egy bonyolult szerkezetről van szó. A beállításokhoz komoly szakértelemre van szükség. A legkisebb hiba is elég ahhoz, hogy a biztonsági ajtó ne legyen olyan biztonságos. 

A baráti ár garantált

Tehát adott egy erős, mutatós, ravaszul kidolgozott acél beltéri ajtó, amit csak szakember építhet be. Ez így sokaknak ijesztő lehet. Attól tarthatnak, hogy mindehhez igen mélyen a zsebükbe kell nyúlniuk. De jó hírünk van: nem kell. Ez a sokrétű szolgáltatás olyan áron vehető igénybe, amit egy átlag fogyasztó is megengedhet magának. Ön is, úgyhogy szeretettel várjuk a vevőink között.