Az alábbi leírásban részletesen bemutatjuk azt a folyamatot, amelynek során az Ön régi ajtaja helyére egy modern, biztonságos és minden igényt kielégítő HiSec biztonsági ajtó kerül.

Az első lépés minden esetben maga a megrendelés. Ön kiválasztja a leginkább tetsző ajtót és leadja a megrendelését a webshopban.

Miután a rendelését leadta telefonon vagy elküldte a weboldalunkon keresztül A beépítést végző kollégának továbbítjuk aki két napon belül felhívja Önt telefonon a telefonbeszélgetés során megbeszélik a legapróbb részletekig a beépítéstechnikai részét  A megbeszélés során a kollégánk felméri, hogy szükséges e Önnél esetleg valamilyen egyéb munkálat, például kőműves helyreállítás, dísz-szegő, küszöb bontás elvégzése. Ezután már a kolléga megtudja állapítani, hogy keletkezik e önnek plusz költsége az ajtó beépítéskor.

Ekkor  kialakul a végső ár, az ár ismeretében Ön el tudja dönteni hogy kéri-e az ajtó beépítését.

 Valamint azt is megbeszélik a kollégával hogy mikor tudja leghamarabb Önnek a beépítést elvégezni. Ha minden részletben megtudtak állapodni, akkor létrejön a megrendelés

Eddig a pillanatig ön bármikor elállhat a szándékától mindenféle kötelezettség nélkül!

Tehát az ajánlatkérés elküldése még nem minősül megrendelésnek, hanem az csak egy kérés ami önt nem kötelezi semmire.

Indítsa el minél hamarabb a megrendelési  folyamatot, mert a kollégák az ajtó rendeléseket beérkezési sorrendben dolgozzák fel.

Ha Ön elfogadja az időpontot is árat akkor a kollégánk az Ön által kiválasztott biztonsági ajtóval a megbeszélt időben elmennek az Ön lakására és elvégzik a munkát.

A régi ajtót  ki bontják elszállítják, az új ajtót a helyére beépítik, rögzítik, ha szükséges elvégzik az egyéb munkákat.

A Hisec Ajtó Kft már 200.000 ajtót épített be az elmúlt 12 évben, bízza profikra a munkát! Rendeljen ajtót a hisec márka tulajdonosától!