Ajtó beépítése

HiSec, Nívó, TerrasSec és egyéb kültéri ajtók előnyei

Prémium-68 Aranytölgy üvegbetétes acél - HiSec Kültéri bejárati ajtó

Több ismert név is van már a piacon mind bel és kültéri ajtók esetén

Hosszú évekkel ezelőtt nemigen volt lehetőség ilyen bő kínálatból kiválasztani azt a kültéri ajtót, ami a legmegfelelőbb számunkra. Ma már azonban külön elismert márkák is megjelentek a piacon: HiSec, Nívó, TerraSec kültéri ajtók, de a sort lehetne tovább is folytatni. Természetesen a gyártók általában beltéri normál és biztonsági ajtókat is gyártanak.

 A TerraSec  sajátosságai

Speciális festéssel vannak ellátva ezek a különleges ajtók. Alsó és felső zárral is rendelkezik, beépített halszemoptikás kitekintővel és csengővel is rendelkeznek. Az ajtólap 7, a keret pedig 11 centiméter vastagságú. Az ajtók ellenállók a hideggel, UV fénnyel szemben is. Ez kültéri ajtó esetében nagyon fontos, mert a beltérre szánt ajtók kültéren ennek hiányában hamar tönkremehetnek. Merev ajtóként nehezen tud eldeformálódni, emellett két egymástól külön zárral rendelkeznek. Emellett 15+1 ponton zár az acéltüske, 5 reteszelési ponttal. Kőzetgyapot szigeteléssel vannak ellátva, ami szintén egy fontos tényező. A cilinderbetét fúrásvédelemmel van felszerelve. 

A Nívó ajtók ismérvei

Teljes mértékben hazai termék és 10 év garancia jár mellé. Közel 100 színben érhető el, jó hangszigeteléssel rendelkezik, és többfajta kilincs közül lehet válogatni a termékkínálatból. Ezen kívül  jó a hőszigetelő hatása, az ajtó a tokkal együtt egy mázsa felett van, így ez is szavatolja számunkra a valódi biztonságot. 8 pontban történik a falba csapolás, a masszív zártszelvény pedig ellenáll a kifeszítésnek. Belül acéltáblával rendelkezik és 3 ponton felfüggesztett ajtólappal van ellátva. 

A HiSec kültéri ajtók előnyei

 

Prémium-68 Fehér Üvegbetétes - Kültéri acél HiSec bejárati ajtó

Prémium-68 Fehér Üvegbetétes – Kültéri acél HiSec bejárati ajtó

Jó ár-érték arányban érhetőek el a kültéri, beltéri normál és biztonsági ajtók. A sötét cseresznye színtől a fehéren át az aranytölgyön keresztül, többféle színű ajtóval találkozhatunk. Az acélbetétes kilincsek exkluzív világító leddel vannak ellátva és alsó és felső zárral is rendelkeznek ezek az ajtók. Általában 850×2050; 950×2050 mm méretben választhatóak. 7 centiméteres fém ajtólappal ellátott HiSec biztonsági ajtót tartozékaival együtt is megvásárolhatóak, így nem kell külön költenie csengőre, zárbetétre. A szárnyrész minőségi acéllemezzel van felszerelve, és a tokszelvény is acéllemezből készül el. 15+1 ponton záródó acéltüskét 5 reteszelési pont egészít ki. A csuklópántok pedig a különleges süllyesztésnek köszönhetően hozzáférhetetlenek. A tokból történő kifeszítés is el van lehetetlenítve. 

 

Alvállalkozóinknak köszönhetően a kiszállításban és a beszerelésben, valamint a régi ajtó leszerelésében és elszállításában is tudunk Önnek segíteni, így nincs más dolga, mint megrendelni a kiválasztott beltéri vagy kültéri ajtót kínálatunkból. 

products limit = “6” columns = “6” category = “kulteri-bejarati-ajto” orderby=”rand”]