Acél bejárati ajtó, Ajanló, Beépítés, Biztonsági ajtó Ára

Miért fontos a biztonsági bejárati ajtó?

HiSec Havastölgy acél biztonsági ajtó Hat kazettás

A bejárati ajtó az otthonunk egyik legfontosabb eleme, hiszen nemcsak esztétikai funkciót tölt be, hanem az elsődleges védelmi vonal is a külső behatolások ellen. Egy jó minőségű, biztonsági bejárati ajtó nemcsak a betörésekkel szembeni ellenállást biztosítja, de szigetelésével és időtállóságával is hozzájárul otthonunk kényelméhez. A mai modern otthonokban elengedhetetlen, hogy a bejárati ajtó ne csupán látványos legyen, hanem hatékonyan szolgálja a lakók biztonságát és kényelmét.

A biztonsági bejárati ajtók főbb jellemzői

1. Többpontos záródás
A bejárati ajtók egyik legfontosabb biztonsági eleme a többpontos záródás. Az ilyen zárak nemcsak egyetlen ponton rögzítik az ajtót a tokhoz, hanem több helyen is, így sokkal nehezebb erőszakkal kinyitni. A HiSec ajtók például 15+1 ponton záródnak, ami különösen nagy biztonságot nyújt.

2. Masszív, acél szerkezet
Az acél borítással készült ajtók ellenállóak a fizikai támadásokkal szemben, legyen szó ütésről, feszítésről vagy más behatolási kísérletről. A HiSec bejárati ajtók acél szerkezetüknek köszönhetően kiváló védelmet nyújtanak a betörőkkel szemben, ugyanakkor esztétikailag is modern megjelenést kölcsönöznek az otthonoknak.

3. Fúrás- és törésvédett zárbetét
A bejárati ajtó biztonságának egyik kulcsfontosságú eleme a zárbetét. A modern zárbetéteket úgy tervezik, hogy ellenálljanak a fúrásnak és törésnek. Ez különösen fontos, mivel a betörők gyakran a zárbetéten keresztül próbálnak bejutni az ingatlanba.

Fontos, hogy a gyári zárbetét nem fúrás és törésvédett, ha olyan zárbetétet szeretne, akkor az külön meg tudja hozzá vásárolni. A zárvédő pajzs és cilinder az ajtó része, ami védi a zárbetétet.

Miért válasszunk HiSec bejárati ajtót?

A HiSec márka az egyik legmegbízhatóbb a bejárati ajtók piacán, különösen Magyarországon. A HiSec ajtók kiváló minőségű anyagokból készülnek, és különös figyelmet fordítanak a biztonsági funkciók beépítésére. Az alábbiakban felsoroljuk a HiSec ajtók néhány fő előnyét:

1. Szigetelés
A HiSec ajtók nemcsak a betörők ellen nyújtanak védelmet, hanem szigetelési képességeikkel is kitűnnek. A mágneses gumitömítések kiváló hő- és hangszigetelést biztosítanak, ami különösen fontos lépcsőházi lakások esetében, ahol gyakoriak a külső zajok.

2. Esztétikai megjelenés
A HiSec ajtók többféle színben és mintázatban érhetők el, így mindenki megtalálhatja a lakásához leginkább illeszkedő darabot. Legyen szó klasszikus vagy modern stílusról, a HiSec ajtók minden otthonhoz passzolnak.

3. Kompatibilitás az okos zárakkal
A modern technológia egyik legnagyobb előnye, hogy ma már a bejárati ajtók is felszerelhetők okos zárakkal. A HiSec ajtók kompatibilisek a legtöbb okos zárral, így PIN kódos, ujjlenyomatos, arcfelismerős vagy NFC-kártyás hozzáférést is lehetővé tesznek, ami még nagyobb kényelmet és biztonságot nyújt a lakóknak.

A HiSec bejárati ajtók beépítése

A beépítése egyszerű és gyors, különösen, ha profi szakemberek végzik a munkát. Az ajtók beépítési folyamata a következő lépésekből áll:

1. Felmérés – A beépítés előtt a szakemberek telefonon egyeztetik a méreteket és a részleteket. A HiSec ajtók szakemberei már cím alapján tudják, hogy milyen típusú ajtó és beépítési mód szükséges, így a helyszínre csak a beépítéskor mennek ki.

2. Régi ajtó eltávolítása – Az új ajtó felszerelése előtt eltávolítják a régi ajtót és kérésre el is szállítják azt. A beépítő csapat gondoskodik arról, hogy az új ajtó sérülésmentesen kerüljön a helyére.

3. Ajtó rögzítése és beállítása– Az ajtó pontos beállítása biztosítja, hogy a zárszerkezetek és a pánikzár is tökéletesen működjön.

4. Okos zár integrálása – Amennyiben az ügyfél szeretné, az ajtó okos zárral is felszerelhető. Ezek a zárak nemcsak a hagyományos kulcsos hozzáférést teszik kényelmesebbé, hanem további biztonsági funkciókat is kínálnak.

Milyen előnyöket kínál a HiSec bejárati ajtó Miskolc és környékén?

A HiSec biztonsági ajtók nemcsak az országos piacon népszerűek, hanem Miskolc és környékén is egyre többen választják őket. A magas bűnözési ráta miatt különösen fontos a megbízható védelem biztosítása. A HiSec ajtók olyan minőségi biztonságot kínálnak, amely megakadályozza a betörési kísérleteket és nyugalmat biztosít a lakók számára.

GYIK

1. Milyen vastag egy HiSec ajtó?
A HiSec ajtók vastagsága 7 cm, ami megfelelő védelmet biztosít a külső behatások ellen.

2. Milyen típusú zárak kompatibilisek a HiSec ajtóval?
A HiSec ajtók többpontos zárral és fúrásvédett zárbetétekkel vannak ellátva, de okos zárral is kombinálhatók.

3. Mennyi ideig tart egy HiSec ajtó beépítése?
Az ajtó beépítése általában néhány órát vesz igénybe, attól függően, hogy szükséges-e a régi ajtó eltávolítása és a helyszín előkészítése.

A bejárati ajtó kiválasztása és beépítése hosszú távú beruházás, amely nemcsak esztétikailag javítja otthonunkat, de biztonságot is nyújt a mindennapokban.

Új
HiSec Havastölgy acél biztonsági ajtó Hat kazettás
Ajánlatkérés indítása This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

HiSec Havastölgy acél biztonsági ajtó Hat kazettás

149 900 Ft
Sotetmogyoro-HiSec-Biztonsagi-Ajto-zarva
Ajánlatkérés indítása This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Sötétmogyoró színű HiSec acél biztonsági ajtó

149 900 Ft
aranytolgy-hisec-biztonsagi-ajto
Ajánlatkérés indítása This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Aranytölgy színű HiSec acél biztonsági bejárati ajtó

149 900 Ft
Népszerű
Feher-HiSec-Biztonsagi-Ajto-zarva
Ajánlatkérés indítása This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Fehér acél HiSec biztonsági bejárati ajtó

149 900 Ft
Népszerű
HiSec-Biztonsagi-Ajto-zárva-Cseresznye-barna-3
Ajánlatkérés indítása This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Cseresznye színű HiSec acél biztonsági bejárati ajtó

149 900 Ft