Kezdőlap      Budapesti Akció!      Debreceni Akció!      Nyíregyházi Akció!      Miskolci Akció!      Beépítés      Házhozszállítás      Szállítás és fizetés      Kapcsolat
Biztonsági ajtók, árgaranciával, akció!
HiSecAjto.hu : A biztonsági ajtók specialistája, otthon az egész országban!
Hívjon most!

Ügyfélszolgálatunk: elérhető

Termék kategóriák
Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres!

Áraink az ÁFÁ-t már tartalmazzák!

Cseresznye HiSec Ajtó

Sötétmogyoró HiSec Ajtó

Fehér HiSec Ajtó

Aranytölgy HiSec Ajtó
Gerda Fehér Kültéri

Gerda Aranytölgy Kültéri

Gerda Brazil Dió Kültéri

Gerda Tűzgátló Biztonsági

Biztonsági ajtó INFO!
Szállítás és fizetés
Gyakori kérdések
Vásárlók írták (ÚJ)
Szállítás és fizetés:

Átvételi lehetőségek:

  • Futárral történő szállítás az ország egész terültetére (átutalásos fizetés esetén, 14 900Ft/db)
  • Futárral történő szállítás az ország egész terültetére (utánvételes fizetés esetén, 14 900Ft/db)
  • Beépítéssel együtt is kérhetőek az ajtók országosan, a konkrét árakról tájékozódjon a jobb oldali oszlopban vagy az alábbi linken: >>>ITT<<<
  • Az alaktrészeket, kilincseket szállításáról, az ország egész területén! Bővebben: >>>ITT<<<

Szállítási idő: általában 4-6 munkanap

A megrendelés minden esetben szerződésnek minősül,  lépések, hogy a szerződés hatályba lépjen:

1. A vásárló kiválasztja a terméket,

2. A "kosárba" helyezi kiválasztja, hogy mely lehetséges módon szeretné megkapni a terméket,

3. A megrendelés gombra kattint

4. Kitölti a rendelés leadásához szükséges adatokat

5. A megrendelő véglegesíti a megrendelést

6. A megrendelő visszaigazoló e-mailt kap, majd e-mailben vagy telefonon kap tájékoztatást a szállítás (vagy beépítés) várható időpontjáról

A fenti módon megkötött megrendelés írásbeli szerződésnek minősül - ennek nyelve magyar - a lenti szerződési feltételek figyelembevételével, elektronikus rendszerünkben a megrendelések minden esetben visszakereshetőek.

* Az árváltozás jogát fenntartjuk, a vállalt szállítási idő tájékoztató jellegű, a megrendelések 98%-ára vonatkozik! A HiSecAjto.hu az ország legnagyobb importőreivel áll kapcsolatban, az esetleges készlethiányokból adódó károkért felelősséget nem vállalunk!

* Áraink az ÁFÁt már tartalmazzák!

* A honlapon feltüntetett információk tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát fenntartjuk, az esetleges szerkesztési hibákért a HiSecAjto.hu felelőséget nem vállal, de cégünk mindent megtesz annak érdekében, hogy ezek kijaívtásra kerüljenek. Ennek módja: cégünk havonta egyszer ellenőrzi az árakat, adatokat, valamint a vásárlói észrevételek alapján folyamatosan javítjuk fejelesztjük honlapunkat.

* Az előzetes tájékoztatás e-mail/telefonon történő ár a megrendelések 99%-a alapján helyes, bizonyos esetekben a helyszínre történő kiérkezéskor (előre nem látott, nem szabványos megoldások esetén) az előre kalkulált ár változhat, ilyen esetben előre tájékoztatjuk a megrendelőt, aki tud dönteni a megrendelése sorsáról.

Mi büszkék vagyunk arra, hogy az előre kalkulált ártól és megbeszélt határidőktől csak a legvégső esetben térünk el, ez csupán a megrendelések 1%-a! (sajnos felelőséget az esetleges csúszásokért nem tudunk vállalni)

* A beépítéssel kapcsolatos árak, információk tájékoztató jellegűek a változtatást jogát a HiSecAjto.hu fenntartja.

* Cégünk alap esetben (a megrendelések 99%-a) nem számol fel plusz kiszállási költséget, bizonyos nagy távolságok esetén, azonban az ügyfélszolgálatunk előre jelzi ezt, így a kedves vásárló időben tud dönteni a megrendelésről.

* Igény szerint takaróléccel végezzük el az utólagos helyreállítást, ez azt jelenti, hogy az alap akciós ár már tartalmaz egy  2 cm-es szélességű fehér takaró panelt, abban az esetben, ha ez nem elegendő vagy a megrendelőnek egyedei igényei vannak, akkor felár ellenében tudunk biztosítani az egyedi falsíkhoz illeszkedő takaró megoldást. Ennek költségét a keletkezett felület és a szükséges alapanyag mennyiségének arányában a helyszínen előre jelezzük, mivel ez előre nem látott egyedi megoldásnak minősül.

* A fogyasztót megillető elállási jog a termék átvételétől számított 14 naptári napon belül indolás nélkül gyakorolható, a futárszolgálatos szállításnál.

* A fogyasztó írásban történő elállása esetén elegendő, ha a nyilítkozatát az elállási határidőn belül elküldi

* Cégünk a fenti esetben a fizetett összeget 14 napon belül visszatéríti. A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszogáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezen felül egyéb költség nem terheli.

* Figyelem: Cégünk követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését, a fogyasztónak törekednie kell a termék eredeti állapotában történő visszaszolgáltatására.

* Amennyiben futárszolgálattal történik az termék kiszállíátsa, a termék külső sérüléséből fakadó reklamációt, csak jegyzőkönyv ellenében tudjuk figyelmbe venni. (A jegyzőnyvet a futárszolgálat munkatársa veszi fel a termék kiszállításakor.)

* Kiszállított terméknél bárminemű felületi hibára/sérülésre való hivatkozást/kifogást csak a szállító által felvett jegyzökönyv kíséretében tudunk befogadni, jegyzőkönyv hiányában nem tudunk a megkereséssel foglalkozni, mivel jegyzőkönyv hiányában a megrendelő nem tudja bizonyítani, hogy a futárszolgálatnál történt a sérülés!

 

A webáruház teljes ÁSZF-e itt olvasható: link

 

 

Figyelem: ÁrGarancia!
Házhozszállítási Akció!
Beépítési lehetőségek

http://hisecajto.hu/uploads/shop/hisecajto.hu/fajltar/784.gif

Budapesti Akció!
Debreceni Akció!
Nyíregyházi Akció!
Miskolci Akció!
Szegedi Akció!
Pécsi Akció!
Győri Akció!
Székesfehérvári Akció!
Kecskeméti Akció!
Szombathelyi Akció!
Szolnoki Akció!
Tatabányai Akció!
Kaposvári Akció!
Békéscsabai Akció!
Veszprémi Akció!
Zalaegerszegi Akció!
Egri Akció!
Salgótarjáni Akció!
Szekszárdi Akció!
Dunaújvárosi Akció!
Soproni Akció!
Hódmezővásárhelyi Akció!
Nagykanizsai Akció!
Partnereink