Kezdőlap      Budapesti Akció!      Debreceni Akció!      Nyíregyházi Akció!      Miskolci Akció!      Beépítés      Házhozszállítás      Szállítás és fizetés      Kapcsolat
Biztonsági ajtók, árgaranciával, akció!
HiSecAjto.hu : A biztonsági ajtók specialistája, otthon az egész országban!
Hívjon most!

Ügyfélszolgálatunk: elérhető

Termék kategóriák
Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres!

Áraink az ÁFÁ-t már tartalmazzák!

Cseresznye HiSec Ajtó

Sötétmogyoró HiSec Ajtó

Fehér HiSec Ajtó

Aranytölgy HiSec Ajtó
Gerda Fehér Kültéri

Gerda Aranytölgy Kültéri

Gerda Brazil Dió Kültéri

Gerda Tűzgátló Biztonsági

Biztonsági ajtó INFO!
Szállítás és fizetés
Gyakori kérdések
Vásárlók írták (ÚJ)
Ha mégis betörnek és megtörténik a baj, mit tegyünk?:

Betörésvédelem igény szerint

Nem lenne szabad megengedi senkinem sem, hogy az otthonuk védelmét ilyenfajta gyenge és elavult zárak lássák el, mert ezek arra nem alkalmassak. Nem szabad megelégedni azzal, hogy az évekkel ezelőt felszerelt zárak védjék lakásunk és családunk biztonságát. Ezektől a záraktól nem várhatunk csodákat! Nem lehet elvárni az elavult, és rossz záraktól, hogy a folyamatosan fejlődő betöréses modszerekkel szemben megvédjen minket.

Otthonunk, lakásunk védelmi pontja a bejárati ajtónk. A kritikus ponja a lakásunknak a bejárati ajtó jelenti. A betörők 80-90%-a a bejárati ajtót használja ahhoz, hogy behatolhasson lakásunkba. Otthonunk védelmét minőségi zárakkal, pajzsokkal, hevederzárakkal tehetjük biztonságossá.

Sajnos hazánkban ha jobban körülnézünk még mindig nagyon sok helyen fordulnak elő rossz zárak és elavult zárral felszerelt ajtók. Pedig nagyon sok betörést kitudnánk védeni ha mindenki megfelelő minőségű és biztonságos zárat szereltettne fel lakása védelmére.

A biztonsági záraknak és biztonági ajtónak két fő feladata van:

1. Betudjuk zárni az ajtajainkat amikor otthon pihenünk vagy elszundítunk.
2. Megkell védenie lakásunkat a betörőkkel szemben mikor nem tartozkodunk otthon.

Egy régi elavult zár az első feladatát eltudja látni, de mivan a második feladatával? Nem lehetünk mindig minden percben otthon. Ha elmegyünk otthonról attól kell tartani, hogy vajon mire hazaérkezünk mi fog minket várni. Egy nyitott ajtó? Feldult és kirabolt lakás?

A rendszeresen fejlődő betörésvédelem eszközei nem tudnak megvédni minket a betörésekkel szemben ha nem is alkalmazzuk őket!!

Hívja betörésvédelem részlegünket bizalommal!

Betörésvédelemmel foglalkozó szakvélemények szerint nincs tökéletes betörésvédelem. De elkell mindent követni annak érdekében, hogy csökkenteni tudjuk az arányokat. A biztosító követelménye hazánkban, hogy legyen mindenkinek legalább 2 db biztonsági zárja felszereltettve. Az ajtóknak MABISZ tanúsítvánnyal kell, hogy rendelkezzenek! A HISEC biztonsági ajtók rendelkeznek MABISZ tanúsítvánnyal!

Ha hengerzárat szereltetünk fel, fontos, hogy fúrásvádett legyen és minímum 5 csaposnak kell hogy legyen. Valamint nagy hangsúlyt kell fektettni a biztonsági pajzsokra is. Ami megakadályozza, hogy a zárbetéteinket törés módszerrel letudják törni.

Betörésvédelem az üdülési hónapokban.

Minden embernek a legkellemesebb napjai amikor különböző időszakokban elmegyünk piheni. Ez lehet tél vagy nyár. A pihenésünk időszakában rövidebb vagy hosszabb időre magára hagyjuk az otthonunkat és az értékeinket. Melyek kivannak téve a rossz szándékú egyéneknek. A baj mindig akkor következik be mikor nem számítunk rá.

A baj és a problémát meg kell előzni. Szereltessünk fel biztonsági zárakat és pajzsokat valamint jó ha van egy biztonsági hevederzár is a lakásunk védelméért felelős ajtónkra. A biztonságról önmagunknak kell gondoskodni!

Ha mégis megtörténik a baj.

Ha észrevettük, hogy betörtek lakásunkba, legfontosabb teendőnk, hogy kihívjuk a rendőrséget. Addig nem szabad semmihez sem hozzáérni míg a rndőrségi helyszínelők nem vették le a különböző nyomokat.

Utána gondoskodni kell a megrongálódott zárak ás ajtók rendbe tételéről. Kollégáink precízen és alaposan végző munkájuk által, gondoskodnak önek, hogy a lakását védő ajtó illetve zár rendbe legyen rakva.

 

Amennyiebn az ajtó megrongálódott, vagy már nem bízik benne, javaslojuk a MABISZ minősítéssel rendelkező HiSec biztonsági ajtóinak!

 

Figyelem: ÁrGarancia!
Házhozszállítási Akció!
Beépítési lehetőségek

http://hisecajto.hu/uploads/shop/hisecajto.hu/fajltar/784.gif

Budapesti Akció!
Debreceni Akció!
Nyíregyházi Akció!
Miskolci Akció!
Szegedi Akció!
Pécsi Akció!
Győri Akció!
Székesfehérvári Akció!
Kecskeméti Akció!
Szombathelyi Akció!
Szolnoki Akció!
Tatabányai Akció!
Kaposvári Akció!
Békéscsabai Akció!
Veszprémi Akció!
Zalaegerszegi Akció!
Egri Akció!
Salgótarjáni Akció!
Szekszárdi Akció!
Dunaújvárosi Akció!
Soproni Akció!
Hódmezővásárhelyi Akció!
Nagykanizsai Akció!
Partnereink