Kezdőlap      Budapesti Akció!      Debreceni Akció!      Nyíregyházi Akció!      Miskolci Akció!      Beépítés      Házhozszállítás      Szállítás és fizetés      Kapcsolat
Biztonsági ajtók, árgaranciával, akció!
HiSecAjto.hu : A biztonsági ajtók specialistája, otthon az egész országban!
Hívjon most!

Ügyfélszolgálatunk: elérhető

Termék kategóriák
Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres!

Áraink az ÁFÁ-t már tartalmazzák!

Cseresznye HiSec Ajtó

Sötétmogyoró HiSec Ajtó

Fehér HiSec Ajtó

Aranytölgy HiSec Ajtó
Gerda Fehér Kültéri

Gerda Aranytölgy Kültéri

Gerda Brazil Dió Kültéri

Gerda Tűzgátló Biztonsági

Biztonsági ajtó INFO!
Szállítás és fizetés
Gyakori kérdések
Vásárlók írták (ÚJ)
Biztonsági ajtó vásárlásánál mire figyeljünk oda?:

A betörők három percig próbálkoznak a zárak feltörésével, s utána odébbállnak – legalábbis ezt állítják a biztonsági ajtók gyártására szakosodott cégek. A rablók kedvencei a tömeggyártásban készült olcsó gagyik, melyek a minimális biztonsági szintet sem ütik meg.

Gagyi ajtók a piacon!

Aki ajtóvásárlása adja a fejét, annak jó tudnia, hogy a biztonsági bejárati ajtókkal szemben nem csak a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ), de az ORFK és a BRFK is több követelményt támaszt. Épp ezért a piacon találhatunk olyan ajtót, amely megfelel ezeknek a követelményeknek.


Mire figyeljünk az ajtó típusának kiválasztásánál?

A fent leírtak is igazolják a mondást, hogy olcsó húsnak híg a leve. Épp ezért az ajtóvásárlás alkalmával mindig győződjünk meg arról, hogy a biztonsági ajtó megfelel a MABISZ ajánlásának. Ez azért is fontos, mert a betörők mielőtt nekiveselkednének egy ajtónak, alapvetően két szempontot mérlegelnek: elsősorban az időt, másodsorban pedig azt, hogy mekkora zajjal jár a lakásba való bejutás. Ha egy betörő úgy ítéli meg, hogy három percnél több kell ahhoz, hogy bejusson a kiszemelt lakásba, akkor nagy valószínűséggel odébbáll, s keres egy olyan ajtót, ahol ebből az időből nem csúszik ki. Mivel a piacon több anyagtípusból készült biztonsági ajtót árulnak, így joggal merül fel a kérdés, hogy melyiket válasszuk:


Műanyag biztonsági ajtók:

A szakértők egybehangzóan állítják, hogy a műanyag ajtók nem éppen a biztonságot hivatottak szolgálni. Egy forrasztópáka ugyanis elég ahhoz, hogy ezeket feltörjék. Előnyük viszont az, hogy sokkal szebb a kidolgozásuk, és a legpasszentosabbak.


Fa biztonsági ajtók:

A fa biztonság ajtók már egy fokkal jobbak, mint a műanyagok, hiszen egy keményfa ajtó azért a legelszántabb betörőnek is okozhat némi fejtörést. De nem ez az ajtó, amire azt mondják a szakértők, hogy megvéd a tolvajoktól. Az előnyük az, hogy az anyaga természetes, s a legjobb hőszigetelő tulajdonságú.


Fém biztonsági ajtók:

Ha azt vesszük alapul, hogy a páncélszekrényeket is fémből készítik, akkor nem is lepődhetünk meg, hogy ez ilyen anyagból gyártott ajtókra mondják a szakértők azt, hogy azok már megfelelnek a biztonsági követelményeknek. Az acéllal elbánni – ha nem is feltétlenül több idő – ugyanis lényegesen nagyobb zajjal jár, mint a többi anyagnál. A zaj pedig, mint tudjuk a betörők másik nagy ellensége.


Vegyes anyagú, acél vázszerkezetű – fa-, fólia borítású biztonsági ajtók:

Ha az ajtó küllemét nézzük, akkor nem lepődhetünk meg, hogy a vegyes típusú ajtók egyre népszerűbbek a vásárlók körében. Ezek a vegyes típusú ajtók küllemükben különböznek az acél biztonsági ajtóktól: az ajtó fa- fólia borítása alatt ugyanis egy acél biztonsági ajtó lapul.


Mire kell még odafigyelni, ha biztonsági ajtót vásárlunk?

Szakszerű beépítés:

A nem megfelelő minőségben beépített biztonsági ajtó nagymértékben csökkentheti az ajtó védelmét, agy azt jó szakemberre bízni.

Az ajtó méretei:

Az ajtó méreteinél a beépítendő nyílás méreteit kell meghatározni, mivel az ajtó cseréje tokkal együtt történik. ( A szélességet úgy tudjuk meghatározni, ha méretet veszünk az ajtó tokja és a fal találkozása közötti távolságról, míg a magasságát a padló, valamint a felső tok és fal találkozása közti távolságot határozza meg.)

Figyelem: ÁrGarancia!
Házhozszállítási Akció!
Beépítési lehetőségek

http://hisecajto.hu/uploads/shop/hisecajto.hu/fajltar/784.gif

Budapesti Akció!
Debreceni Akció!
Nyíregyházi Akció!
Miskolci Akció!
Szegedi Akció!
Pécsi Akció!
Győri Akció!
Székesfehérvári Akció!
Kecskeméti Akció!
Szombathelyi Akció!
Szolnoki Akció!
Tatabányai Akció!
Kaposvári Akció!
Békéscsabai Akció!
Veszprémi Akció!
Zalaegerszegi Akció!
Egri Akció!
Salgótarjáni Akció!
Szekszárdi Akció!
Dunaújvárosi Akció!
Soproni Akció!
Hódmezővásárhelyi Akció!
Nagykanizsai Akció!
Partnereink